Siirry suoraan sisältöön

kattosauna

käyttö lyhyesti

Kattosaunan varauslupa on tarkoitettu VAIN P1/P2/P4 asuntojen asukkaiden omaan käyttöön.

Saunaa ei ole tarkoitettu seurojen, kerhojen, kiltojen, ainejärjestöjen tms. tapahtumien järjestämiseen. Osallistujien maksimimäärä on 40 henkilöä. 


ALUKSI


Varaat ohjeiden mukaisesti itsellesi sopivan päivämäärän, odotat hyväksyntää ja lainaat ohjeiden mukaisesti avaimen asukastoimikunnan jäseneltä . Varaus käsittää 24 tunnin jakson varauspäivän kello 12:00 lähtien sitä seuraavan päivän kello 12:00 asti. 

Tutustu kattosaunan sääntöihin ja ohjeisiin huolella ennen varaustasi. HUom! nämä uudistettu 2022.


Varauksen aikana


täytä saapuessasi Check in -lomake. (www.pirkat.net/saunacheck)

Sauna on lämmitettävissä jokaisena viikon päivänä: su-to 15.30-22.00 ja pe-la 15.30-23.00. HUOM! POAS on linjannut, että kattosaunalta, sekä kerhohuoneelta on poistuttava hiljaisuuden alettua, eli viimeistään su-to klo 22.00 ja pe-la 23.00 !

Sauna kytketään päälle sekä sammutetaan itse oleskeluhuoneen seinällä ovipuhelimen vieressä olevasta kytkimestä. Kun ajastin menee nollaan sammuu kiuas, etkä saa sitä enää saman illan aikana takaisin päälle. Maksimiaika kytkimessä on 6 tuntia.


Lopuksi


Kattosaunan siisteys ja kalusteisto on oltava entisellään ennen varauksen loppumista jolloin seuraavan varaus voi alkaa. Kattohuoneistosta löytyy siivoomiseen tarvittavat välineet.

Täytä CHECK OUT -lomake (www.pirkat.net/saunacheck)

Lähtiessä varaaja ilmoittaa täydennystä tarvitsevat asiat, kuten roskapussit, pyyhkeet, konetiskitabletit, pesuaineet tai siivousvälineet.  Lainattu avain tulee palauttaa vuorokauden sisällä varauksen päättymisestä.

Varaus­-, käyttö-­ ja siivoussääntöjen rikkominen sekä laiminlyöminen voi johtaa tilan käyttökieltoon, joka koskee tilan varaaja tai muuta rikkomukseen syyllistynyttä asukasta, asukastoimikunnan päätöksellä. Tutustu siis sääntöihin huolella jo ennen tapahtumaa. Ne ovat luettavissa myös saunalla.


Tiloista ja kalusteista

tiloista löytyy Keittiö, olohuone, sauna, suihkutilat kolmella suihkulla, pukuhuone, 2 vessaa, terassimainen ulkotila, siivouskomero ja pieni varasto.


SIjainti

Insinöörinkatu 19 (P4), 6 kerros

Kattosaunalle pääsee Pirkka 4:n Insinöörinkadun puoleisella, DUO:a lähinnä olevalla hissillä (talon M-Roomin kulma). Tämä on ainoa hissi, joka menee 6. kerrokseen. 

Kattosaunalle voi soittaa myös Pirkka 4:n ovipuhelimella koodilla, jotta P4:n ulko-ovesta pääsee sisään.

Saat koodin varauksen hyväksymisen yhteydessä. Koodia ei saa laittaa näkyviin Pirkka 4:n ulko-oviin, vaan ilmoita se tapahtumaasi kutsutuille muilla tavoin. 

Muista ohjeistaa autolla saapuvia vieraita pysäköimisen kanssa.


AJANVARAUSohje

Päätä varaamasi ajankohta. Kattosaunan varaustilanteen näet varauskalenterista (pirkat.net/sauna). 

Kattosauna on varattavissa viikon jokaisena päivänä. Varaus käsittää 24 tunnin jakson varauspäivän kello 12:00:sta sitä seuraavan päivän kello 12:00:aan.

Saunan voi varata aikaisintaan 6 kuukautta ennen tapahtuman ajankohtaa.


Avaimen lainaaminen ja palauttaminen

Sovithan saunan avaimen luovutuksesta asukastoimikunnan kanssa yhtä tai kahta päivää ennen varaustasi, joko tekstiviestillä tai Telegramin kautta. 

Asukastoimikunnan jäsenistä ei kukaan päivystä täällä 24/7, joten et voi olettaa saavasi avainta välittömästi saman päivän aikana ennen kuin tarvitset avainta. 

Varauksen jälkeen lainattu avain tulee palauttaa vähintään vuorokauden sisällä varauksen päättymisestä. Sovithan palauttamisesta samalla kun noudat avaimet.